Serveis

Serveis

Amb preus que van des de 190€ al dia* a Estudis Ground oferim solucions per a que qualsevol producció per modesta que sigui, pugui treballar en un estudi de gravació professional.

Con precios que van desde 190€ al día* Estudis Ground ofrecemos soluciones para que cualquier producción por modesta que sea, pueda trabajar En un estudio de grabación profesional.

With prices ranging from 190€ per day* Estudis Ground offer solutions for any production, however modest, can work in a professional recording studio.

*preu sense tècnic/precio sin tecnico/fee without engineer
Residència

Amb tots els serveis i comerços del poble a menys de 5 min. caminant, a menys de 15 min. de Banyoles i Girona per carretera i amb excel·lents connexions i transports públics amb Barcelona i l'areoport de GIRONA/COSTA-BRAVA.

Al refugi d'estudis Ground , amb una capacitat per a fins a 8 persones, disposa de tot el necessari per a que podeu estar a gust i sentir-vos com a casa.

Si no voleu pensar en res més que el vostre treball, podem oferir-vos un servei de càtering, o bé si ho preferiu us podem reservar taula en un d'els molts restaurants de la zona.

Residencia

Con todos los servicios y comercios del pueblo a menos de 5 min. andando, a menos de 15 min. de Banyoles y Girona po carretera y con excelentes conexiones y transportes públicos con Barcelona y el Aeropuerto de GIRONA / COSTA-BRAVA.

En el refugio de estudios Ground, con una capacidad para hasta 8 personas, dispone de todo lo necesario para que podais estar a gusto y sentiros como en casa.

Si no quiereis pensar en nada más que vuestro trabajo, podemos ofreceros un servicio de catering, o bien si lo preferís podemos reservar mesa en uno de los muchos restaurantes de la zona.

Residence

With all town services and shops less than 5 min. by walk, l15 min. To Banyoles or Girona by car and excellent connections and public transportation to Barcelona and Girona / Costa Brava airport.

Estudis Ground's shelter, with a capacity for up to 8 people, has everything needed for you to be comfortable and feel at home.

If you do not want to think about anything but your work, we can offer a catering service, or if you prefer you can book a table in one of the many restaurants in the area.