Serveis

Serveis

Amb preus que van des de 160€ al dia* a Estudis Ground oferim solucions per a que qualsevol producció per modesta que sigui, pugui treballar en un estudi de gravació professional.

Con precios que van desde 160€ al día* Estudis Ground ofrecemos soluciones para que cualquier producción por modesta que sea, pueda trabajar En un estudio de grabación profesional.

With prices ranging from 160€ per day* Estudis Ground offer solutions for any production, however modest, can work in a professional recording studio.

*preu sense tècnic/precio sin tecnico/fee without engineer

 

Residència

Amb tots els serveis i comerços del poble a menys de 5 min. caminant, a menys de 15 min. de Banyoles i Girona per carretera i amb excel·lents connexions i transports públics amb Barcelona i l'areoport de GIRONA/COSTA-BRAVA.

Al refugi d'estudis Ground , amb una capacitat per a fins a 10 persones, disposa de tot el necessari per a que podeu estar a gust i sentir-vos com a casa.

Si no voleu pensar en res més que el vostre treball, podem oferir-vos un servei de càtering, o bé si ho preferiu us podem reservar taula en un d'els molts restaurants de la zona.

Residencia

Con todos los servicios y comercios del pueblo a menos de 5 min. andando, a menos de 15 min. de Banyoles y Girona po carretera y con excelentes conexiones y transportes públicos con Barcelona y el Aeropuerto de GIRONA / COSTA-BRAVA.

En el refugio de estudios Ground, con una capacidad para hasta 10 personas, dispone de todo lo necesario para que podais estar a gusto y sentiros como en casa.

Si no quiereis pensar en nada más que vuestro trabajo, podemos ofreceros un servicio de catering, o bien si lo preferís podemos reservar mesa en uno de los muchos restaurantes de la zona.

Residence

With all town services and shops less than 5 min. by walk, l15 min. To Banyoles or Girona by car and excellent connections and public transportation to Barcelona and Girona / Costa Brava airport.

Estudis Ground's shelter, with a capacity for up to 10 people, has everything needed for you to be comfortable and feel at home.

If you do not want to think about anything but your work, we can offer a catering service, or if you prefer you can book a table in one of the many restaurants in the area.